(Do only sign up for this tournament if you are preregistered)
Välkommen till Bolt Action 3rd Edition på Borås Spelkonvent 41 !

Vi är ohyggligt taggade att få hålla vår första turnering i den senaste versionen av världens roligaste spel! Turneringen kommer att hållas på lördagen med samling kl 9 och kräver föranmälan. På fredagen från 18 är alla, nybörjare som veteraner, välkomna för uppvärmning och prova-på-spel på turneringsborden. Det blir en massa fina priser från Warlord även i år!

Värt att notera är att turneringen hålls i nya fräscha lokaler på Borås kongress.

Max 1000p, max 16 order dice. 3 omgångar om ca 3 timmar Borde vara klara vid 21-tiden. Betald anmälningsavgift till konventet för lördagen krävs för att få spela, men ingen extra kostnad utöver det. Trevligt med målade arméer, men inget krav - vi vill hellre att du kommer och spelar.

  1. Anmäl dig till konventet här: http://konvent.armagedon.se/

  2. Registrera dig på https://tourneykeeper.net/

  3. Mejla in din användare för tourneykeeper till jrenliden@gmail.com.

  4. Registrera dig för turneringen med lista på https://tourneykeeper.net/Singles/TKLeaderboard.aspx?Id=7343, listorna kommer vara synliga 29/10. Obs. Du måste ja anmält dig per mejl med samma användare INNAN du registrerar dig på turneringen.

  5. Ladda också ner appen så du kan följa resultat och se vem du möter och på vilket bord: https://play.google.com/store/apps/details?id=tourneykeeper.tourneykeeper

Schema:
Samling kl. 9
Pass 1: kl. 9.15-12.30
Pass 2: kl. 13.30-16.45
Pass 3: kl. 17.15 – 20.15
Prisutdelning kl. 20.45

Efter att vinnaren korats är ni alla inbjudna att gå ut för öl och diskutera dagens bravader 🍻